AdobeFlash Player is required to view this content.

geamuri termopan
geam termopan


     TROCAL INNONOVA 70

     Sistemul INNONOVA 70 a fost prezentat in    premiera la expozitia Fensterbau 2000 de la    Nurenberg, fiind seria care satisface cele mai    exigente cerinte de izolare termica.

     CARACTERISTICI, CULORI SI FURNIRURI

     O mai buna izolare termica cu un nou sistem    de 5 camere. TROCAL INNONOVA 70 are    coeficientul de transfer termic (Uf)* k = 1,1    W/m2K. Aceasta serie satisface cele mai    exigente cerinte de izolare termica.

   Mai multe detalii .....

 


    TROCAL 88+

    Constructia inteligenta a noului profil asigura   o imbunatatire iesita din comun a valorilor   pentru termoizolatie, fonoizolatie si siguranta.

    Sistem complet reciclabil, bazat pe o formula   Calciu-Zinc 100% Fara Plumb, cu o durata de   viata de peste 50 de ani, Trocal 88+ se   adapteaza celor mai exigente dorinte estetice   si configurative deschizand noi posibilitati   atractive pentru lucrarile moderne de   constructie, oferind un nivel ridicat de   eleganta si o perfectiune a proportiilor.

  Mai multe detalii .....

 
TROCAL INNONOVA 70
TROCAL 88+
termopane trocal


     SISTEMUL KBE 70

     Sistemul KBE70 este conceput respectand    cele mai noi exigente tehnice. Acestea    indeplinesc toate cerintele pe care cineva le    poate avea astazi de la o fereastra.

     Daca planuiti sa construiti sau sa renovati o    cladire, ferestrele se integreaza perfect in    arhitectura. Pentru renovarea fatadelor    istorice exista gama larga de profile.

   Mai multe detalii .....

 


    TAMPLARIE ALUMINIU

    Sistemele de tamplarie din aluminiu au o   greutate proprie redusa, cu efect direct   asupra duratei de viata a mecanismelor de   inchidere.

    Ca rezistenta, aliajele de aluminiu pot face   usor concurenta otelului, avand o rezistenta   de 43 de ori mai mare decat lemnul si de 23 de   ori mai mare decat PVC-ul.

  Mai multe detalii .....

 
KBE 70
TAMPLARIE ALUMINIU
   
 


     ACCESORII

     Plasele contra insectelor se folosesc la    geamuri si la usi pentru a va scapa de    prezenta agasanta a insectelor zburatoare.

     Glafurile de exterior au rolul de a preveni    posibilele infiltratii care ar putea sa apara la    contactul ferestrei cu peretele. Glafurile de    interior si exterior elimina necesitatea unor    reparatii mai ample ulterioare montajului.

   Mai multe detalii .....

 


    PERETI CORTINA

    Peretii cortina cu profile vizibile din exterior   atat pe orizontala cat si pe verticala pot fi   adaptate oricarui tip de constructie.

    Peretele cortina standard are o constructie   articulata, proiectata sa faca fata oricarei   deformari posibile a cladirii dar si eventualelor   dilatari sau contractari ale profilelor de   aluminiu.

  Mai multe detalii .....

 
 
ACCESORII
PERETI CORTINA


     PLACARE ALUMINIU COMPOZIT

     Bond-ul este un material de o inalta calitate,    ajuns la o perfectiune tehnica si estetica,    relativ nou, dar din ce in ce mai mult folosit in    domeniul constructiilor industriale si civile.

     Este un material diferit de cele traditionale,    care se poate modela cu foarte mare  usurinta,    raspunzand cu extraordinara versatilitate    dorintelor arhitectilor.

   Mai multe detalii .....

 


   RULOURI EXTERIOARE

    Sistemul de rulouri Trocal diminueaza intr-o   masura considerabila pierderile de caldura si   poluarea fonica. In plus, acestea protejeaza   eficient impotriva radiatiilor solare, a   efractiilor   si a privirilor indiscrete.

    Sistemul de rulouri poate fi utilizat in orice   situatie indiferent daca este vorba de   renovari sau de constructii noi. 

  Mai multe detalii .....

 
PLACARE ALUMINIU COMPOZIT
RULOURI EXTERIOARE

Home | Despre Trocal | Produse | Calitate | Contact

Almont Service - 2008 -

Web Design by Global Evolution Group