AdobeFlash Player is required to view this content.

TERMOPANE TROCAL
TERMOPANE
          ACCESORII
 
   Plase contra insectelor

    Plasele contra insectelor se folosesc la geamuri si la usi pentru a va scapa de prezenta agasanta a insectelor   zburatoare. Plasele de insecte sunt realizate fie ca rame clasice, fie sub forma unor rulouri confortabile, fie ca parte   integranta a rulourilor tip jaluzea. Sita este confectionata din fibra de sticla, cauciucata, ignifuga, foarte rezistenta la   intemperii si actiunea razelor solare.

   Plase tip cadru

    Plasele sunt fixate pe un cadru metalic din aluminiu. Cadrul este prevazut cu balamale, permitand oscilare batanta in   exteriorul geamului. Fixarea se face cu un sistem de inchidere fiabil, actionat din interior cu un maner cu design placut.   In sezonul rece, plasa tip cadru poate fi demontata cu usurinta si remontata in sezonul cald. Aceasta operatiune nu   necesita pregatire de specialitate, fiind la indemana oricui.

   Plase tip rulou

    Plasele sunt construite cu caseta si ghidaje de aluminiu, iar sita este din fibra de carbon translucenta, neinflamabila,   rezistenta la intemperii si actiunea razelor solare. Culoarea sitei este gri, iar culorile standard pentru profilele de   ghidare si caseta sunt alb si maro. Actionarea este facilitata de arcuri; ridicarea si coborarea se fac astfel foarte usor,   prin tragerea snurului de actionare. Plasa este prevazuta cu un mecanism impotriva ridicarii accidentale. Pe timpul   sezonului rece plasa poate fi pastrata / ridicata in caseta, nefiind astfel necesara indepartarea sa de la fereastra -   ghidajele si caseta sunt astfel concepute incat nu altereaza in nici un fel estetica tamplariei.

   Avantaje sistemului de protectie contra insectelor:


    au o fiabilitate exceptionala;
    rezistenta la actiunea UV si a factorilor climaterici;
    ochiuri fine cu rezistenta mare la rupere si la imbatranire;
    montare si demontare simpla, adaptabilitate mare la configuratia de instalare;
    nu implica modificari ale ramei ferestrei;
    protectie maxima impotriva insectelor datorita densitatii plasei si insertul de perii folosit. Se asigura in acest fel un   somn linistit si fara probleme;
    intretinere simpla;
    vizibilitate buna in afara, in ciuda ochiurilor plasei;
    permit schimbul permanent de aer intre interior si exterior;
    nu se cunoaste depunerea prafului, datorita culorii gri a plasei;


   Glaf exterior aluminiu + interior PVC

    Este recomandata montarea glafurilor de interior si exterior o data cu schimbarea termopanelor. Glafurile de exterior   au rolul de a preveni posibilele infiltratii care ar putea sa apara la contactul ferestrei cu peretele. Glafurile de interior si   exterior elimina necesitatea unor reparatii mai ample ulterioare montajului si confera un aspect estetic placut si unitar   impreuna cu fereastra. Montarea glafurilor se face utilizand un profil special (solbanc) pentru imbinare care asigura   fiabilitate si etanseitate.

   Sistem actionare la distanta

    Se utilizeaza la ferestre montate vertical, cu balamale in partea superioara sau inferioara, aflate in locuri unde accesul   se face dificil, se pot deschide spre exterior sau interior. Se monteaza usor, chiar si in cazul glafurilor de latimi mari.     Acestea se pot actiona de la un maner, o tija cu manivela sau cu motor electric.

   Grile de ventilatie


    Sistemul este folosit cu succes de foarte multa vreme in occident, in unele tari fiind chiar obligatoriu.
    Grilele de ventilatie EMM sunt higroreglabile, controland debitul de aer proaspat introdus in functie de umiditatea   relativa a incaperii. Functioneaza automat pe baza unor benzi de poliamida sensibile la umiditate care actioneaza o   clapeta, controland accesul aerului din exterior.
    De asemenea, exista posibilitatea de inchidere completa a fluxului de aer prin actionare manuala.


   Aceste grile prezinta numeroase avantaje:


    design modern, dimensiuni reduse
    se monteaza cu usurinta pe tamplaria termoizolanta
    sunt disponibile in 3 culori: alb, stejar auriu, mahon
    regleaza debitul de aer in functie de nivelul umiditatii din incapere
    nu utilizeaza energie electrica
    nu retin umiditatea, o controleaza
    asigura aer proaspat, suficient pentru o incapere de pana la 70 metri cubi
    participa la economii de energie termica

 

 

 
PLASA CONTRA INSECTELOR
PLASA CONTRA INSECTELOR
Glaf exterior aluminiu + interior PVC
Sistem actionare automata ferestre
Grile de ventilatie


TERMOPANE   TERMOPANE

Home | Despre Trocal | Produse | Calitate | Contact

Almont Service - 2008 -

Web Design by Global Evolution Group